Muzica de petrecere pentru copii » Dansul si Beneficiile saleDansul poate fi privit atat ca activitatea sportiva si ca o modalitate prin care micutul dvs. sa isi consume energia. Ceea ce este cel mai important este ca aceasta activitate il determina pe copil sa isi canalize energiile folosindu-le intr-un mod constructiv. Dansul nu cunoaste limite de varsta, el putand fi practicat cu usurinta de catre fiecare dintre noi. Esential este sa fie practicat de la o varsta cat mai frageda pentru o dezvoltare corecta inca din perioada copilariei. Indiferent ca il veti inscrie la cursuri de balet, dansuri sportive sau moderne, copilul va avea de castigat atat in plan fizic cat si in plan psihic.

Cum ii poate crea dansul o conditie fizica foarte buna copilului dvs.?

Prin dans se lucreaza toate grupele musculare ajutand la cresterea si dezvoltarea armonioasa a micutului. Prin dans sunt stimulate foarte bine forta, echilibrul, flexibilitatea si coordonarea miscarilor copilului dvs. Dansul imbunatateste concentrarea si memoria copilului, capitol pe care acestia trebuie sa il imbunateasca continuu in perioada copilariei. De ce? Pentru ca practicarea dansului in grup presupune reguli, anumiti pasi de dans si coregarfii organizate pe care copilul trebuie sa le tina minte.

Un alt beneficiu este aceea al destinderii si distractiei de care beneficiaza copilul dvs alaturi de alti copii in asa fel incat beneficiile psihice si fizice vin in aceiasi masura cu relaxarea si buna dispozitie. Ce poate fi mai benefic pentru micut decat sa se distreze cu alti copii, sa rada si sa fie fericit. Perioada copilariei este una dintre cele mai frumoase mai ales ca micutul nu este coplesit de grijile vietii cotidiene. El vrea doar sa se distreze, sa danseze, sa se simta bine, pe scurt sa fie fericit. Aici intervine rolul si beneficiile dansului. Copilul invata de mic sa se exprime nonverbal prin miscari energice si ordonate ale corpului in timp ce danseaza pentru a se distra.

Inscrierea micutului la o clasa de dans inseamna din start integrarea lui intr-o mica comunitate ceea ce duce la dezvoltarea abilitatilor de integrare in societate. Impactul emotional asupra copilului este unul destul de puternic, in urma acestei experiente copilul invata sa faca fata expunerilor publice si sa capete incredere in sine dupa fiecare reusita. Prin dans copilul devine mai ordonat, efect al respectarii regulilor impuse in grupul muzical din care face parte. El va invata sa isi ajute echipa, sa lucreze in grup alaturi de ceilalti copii si nu in ultimul rand sa devina competitiv, dorindu-si sa devina din ce in ce mai bun.

Toate acestea il vor ajuta sa isi modeleze personalitatea, sa se integreze mult mai usor in societate si sa se dezvolte armonios consumandu-si energiile copilariei intr-un mod util dar si placut. Pentru rezultate cat mai bune recomandam parintilor o implicare permanenta si sustinerea neconditionata a copilului. De asemenea trebuie sa aveti o buna comunicarea cu profesorii si ceilalti parinti.

Muzica de petrecere pentru copii

Muzica de petrecere pentru copii


Daca intampinati probleme in utilizarea acestui playlist (lista de redare) cititi urmatoarele instructiuni.
Lista de redare contine 15 videoclipuri (durata: 31:58):
1. O lume minunata - Mihai Constantinescu
2. Daca vesel se traieste
3. Are mama o fetita
4. Intr-o nu stiu care seara – Gil Dobrica
5. Alunelu, alunelu hai la joc
6. Hi-Q - Buna dimineata (Gradinita Licurici Ovidiu)
7. Nu mi-e frica de bau-bau
8. Doua ratuste si-o babusca
9. Vivat veselia
10. Drag mi-e jocul romanesc
11. Doi pitici
12. In the jungle, the mighty jungle
13. Masa Mare
14. Mi-o zis mama ca mi-o da
15. Taranul e pe camp
Etichete: muzica de petrecere pentru copii, muzica de dans pentru copii, muzica pentru copii de petrecere.

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu